Acne

Acne is een vervelende aandoening met meëeters (wit en/of zwart), littekens en puistjes die pijnlijk en ontsierend kunnen zijn. Behandeling bestaat uit verschillende modaliteiten, o.a. het dunner maken van de oppervlakkige laag van de huid, het reinigen en verzorgen van de huid, het ledigen van de verstopte poriën (dieptereiniging genoemd).

Het dunner maken van de huid wordt gedaan door het gebruiken van speciale (zuur) peelingen tijdens de behandeling. Tijdens het diepte reinigen van de huid worden de mee-eters verwijderd en de puisten aangeprikt en uitgedrukt.

Het verzorgen van de huid tussen de behandelingen door wordt door u zelf gedaan.  Hiervoor worden de door mij verstrekte producten gebruikt om het maximale resultaat te behalen. De producten die hiervoor worden gebruikt zijn Coresa en Medic 8.

Bij littekens kan later in de rust fase een dermaroller behandeling in gang gezet worden, hierdoor worden de littekens minder rood, vlakker en rustiger. De huid wordt fijner en de fijne rimpeltjes worden minder zichtbaar, zelfs hyperpigmentatie (overtollig aanwezige pigment) kan hierdoor minder worden.                                         

Het uiteindelijke doel van de behandeling is uw huid acne vrij of rustiger te krijgen en ervoor te zorgen dat de huid alleen nog onderhouden hoeft te worden.