Camouflage

Bij camouflage moet gedacht worden aan het verhullen van storende huidverkleuringen die niet behandeld kunnen worden omdat ze diep zitten op het gezicht, de handen, armen of andere lichaamsdelen die in het zicht zijn.  Dit kan op twee manieren worden gedaan, namelijk: met camouflage producten of met dermatografie (tatoeage).

Camouflage  is de meest toegankelijke en minst ingrijpende methode om een huidprobleem te camoufleren met een heel mooi resultaat.  De camouflage producten die ik u kan bieden hebben een grotere dekkingsgraad dan producten uit de winkel en zijn speciaal gemaakt voor de zeer gevoelige en zieke huid.

Camouflage is geschikt voor zowel mannen en vrouwen als voor jongeren vanaf de puberteit. Camouflage wordt gebruikt voor bijvoorbeeld acne, donkere vlekken, storende bloedvaatjes, vitiligo (gebrek aan pigment), blauwe plekken door een trauma (bijvoorbeeld bij sporters), littekens na de operatie of een val etc.. De camouflage wordt vaak ’s ochtends aangebracht en voor het slapen gaan weer verwijderd.

Het verwijderen van camouflage gebeurt met hiervoor speciaal geschikte producten. Deze producten zorgen ervoor dat de camouflage volledig wordt verwijderd zodat de huid in de nacht goed kan herstellen. De huid kan hiervan ook mooier, rustiger en gladder worden.

Voor de camouflage worden DermaColor, DermaColor light en Priori (minerale make-up) gebruikt. Na de intake wordt eerst met u samen de juiste kleur gekozen.  Vervolgens worden de producten besteld of uit voorraad aan u geleverd. In een aparte sessie wordt u geleerd de camouflage aan te brengen.