Prijzen

De behandelingen worden door de zorgverzekeraars verschillend vergoed. U wordt daarom voor de zekerheid geadviseerd, contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te kijken wat dat voor u financieel betekent.

Bijvoorbeeld:

Voor chronische oedeem patiënten die voor het eerst therapie krijgen na operatie van kanker, bestraling en of chemotherapie,  worden de 1ste 20 behandelingen ten laste van de aanvullende verzekering gedeclareerd, en vanaf de 21ste ten laste van de basis verzekering. Hoeveel u vanuit de aanvullende verzekering vergoedt krijgt, hangt af van uw aanvullende verzekeringsvoorwaarden. Het verschil moet u zelf betalen, aan de zorgverzekeraar of aan de zorgverlener.

Voor behandelingen uit aanvullende verzekering die te maken hebben met cosmetische huidtherapie zoals acne, camouflage, tatoeage, etc. moet u veelal direct aan de zorgverlener betalen en zelf de declaraties indienen bij uw zorgverzekeraar.

Voor een intake gesprek moet u rekenen op een prijs van 39,50 Euro, als die niet door uw zorgverzekeraar wordt vergoed.  En voor niet tijdig geannuleerde afspraken wordt 42 Euro bij u in rekening gebracht.

Net zo als in alle andere praktijken geldt dat de behandelaar zich het recht voor houdt om de therapie te staken als er geen redelijke redenen zijn voor het niet betalen van (een) verrichte dienst(en) of het niet nakomen van (een) gemaakte afspra(a)k(en). Hetzelfde geldt voor de patiënten die onredelijke wensen hebben qua behandeling of onredelijk gedrag tonen naar de zorgverlener toe.